RTV Dordrecht Radio

Start radio
Stop
Reload   Kenmerken van RTV Dordrecht Radio
 • locatie
 • -
 • muziek
 • 80s - 90s - Easy listening - Nederpop - Nieuws - Oud Nederlands - Pop
 • taal
 • Nederlands
 • broadcast
 • AM - FM - Kabel - Online stream
 • frequentie
 • 95.7 FM - Dordrecht
 • website
 • http://www.rtvdordrecht.nl/

RTV Dordrecht Radio wordt geladen…

Geen geluid? Klik hieronder op Play.

Luister naar RTV Dordrecht live stream – radio Drechtstad FM

RTV Dordrecht is de publieke omroepzender van de gemeente Dordrecht. De officiele benaming van de radiozender van RTV Dordrecht is Drechtstad FM. Onder de naam Drechtstad FM worden de radiouitzendingen verzorgt. U kunt luisteren naar een mix van nieuws, informatie en cultuur. Deze onderwerpen zijn toegespitst op inwoners van Dordrecht en de Drechtsteden. Drechtstad FM probeert op deze manier een onderdeel te zijn van het dagelijks leven in de gemeente.

Drechtstad FM is een onderdeel van de publieke omroep. Kortom deze omroep bestaat uit een radiozender en een televisiezender. Onlangs is echter bekend geworden dat de televisiezender eind 2017 wordt opgeven. Dit in verband met bezuinigingen in het mediawezen vanuit de Nederlandse overheid. DE zender heeft echter wel aangekondigd dat het niet zal stoppen met het maken van televisieprogramma’s. In plaats dat u deze op de tv kunt bekijken kunt u dit online zien via de website. Daarvoor heeft de site een livestream functie. Deze maakt het mogelijk om naast radio uitzendingen live tv uitzendingen te bekijken.

Facebook RTV Dordrecht

RTV Dordrecht heeft onlangs bekend gemaakt te stoppen met de televisie uitzendingen. De bezuinigingen vanuit de overheid hebben voor de zender helaas meegespeeld bij het maken van deze beslissing. De zender zal voortaan actief filmpjes op Facebook en Youtube gaan plaatsen. Dat betekent dat ondanks dat RTV Dordrecht niet meer op de tv te ontvangen is de tv producties wel voortgezet worden. Social media krijgt een centrale rol na de hervorming van de publieke omroep. De Facebook pagina van RTV Dordrecht telt bij 5.000 likes en volgers. Op de pagina wordt het nieuws uit de regio gedeeld. Tevens worden er stukken geplaatst van evenementen waar de zender bij aanwezig is geweest. Klik hier om de Facebookpagina van Drechtstad FM te bezoeken.

RTV Dordrecht uitzending gemist (archief)

Het is altijd balen als u iets graag wilde zien, maar niet ervoor thuis kon blijven. Als u een uitzending gemist heeft dan kunt u terecht op de website. Op de website van RTV Dordrecht is het mogelijk om uitzendingen terug te bekijken. Dit geldt helaas enkel voor tv uitzendingen. Voor de radio uitzendingen heeft de zender geen mogelijkheid om terug te luisteren. Ook op de Facebook pagina worden overig filmpjes geplaatst. Klik hier om naar de uitzending gemist pagina te gaan.

RTV Dordrecht App (Nieuws)

Als u altijd op de hoogte wil blijven van het nieuws uit de omgeving van Dordrecht dan is het het aan te raden om de RTV Dordrecht app te installeren. De app maakt het mogelijk om de programmering van de omroep te bekijken. Daarnaast kunt u met de app uiteraard live uitzendingen bekijken en beluisteren. Daarnaast is er een tip de redactie functie. Met deze functie kunt u nieuws aanleveren bij de redactie van de omroep. Om de app te installeren dient u naar de Google Play store te gaan. Klik hier om de RTV Reindonk app te installeren.


Selecteer een radio genre: