Omroep West Live

Start radio Omroep West Live
Stop Omroep West Live
Reload Omroep West Live   Kenmerken van Omroep West Live
 • locatie
 • Zuid Holland
 • muziek
 • 70s - 80s - 90s - Nederpop - Nieuws - Pop
 • taal
 • Nederlands
 • broadcast
 • AM - DAB - FM - Kabel - Online stream
 • frequentie
 • 89.3 FM - Den Haag - 89.3 FM - Westland
 • website
 • https://www.omroepwest.nl/

Omroep West Live wordt geladen…

Geen geluid? Klik hieronder op Play.

Luister live naar radio Omroep West online

Omroep West is de radio omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland. Sinds 1987 is de radiozender actief in de gemeente Den Haag en omstreken. De radio van Omroep West is populair en niet meer weg te denken. Ook in het westland kan men luisteren naar de zender. Het verzorgt radio en televisie met als doel om de bevolking te voorzien van actualiteiten. Hiermee probeert het de maatschappij te voorzien van nieuws, informatie en amusement. Dit is geheel afgestemd op de bewoners van de provincie Zuid-Holland. Naast de traditionele radio en televisie kanalen past de radiozender ook digitale media toe om hun doelgroep te bereiken.

Ado Den Haag

Omroep West schenkt veel aandacht aan de Haagsche voetbalclub Ado Den Haag. Met name wordt het nieuws over het reilen en zeilen van de club verspreid via de omroep. Daarnaast verzorgt de omroep live verslagen bij wedstrijden.

Omroep West Frequentie / DAB+

De frequentie van Omroep west is 89.3 FM. Sinds 2002 heeft de omroep het recht gekregen om van deze frequentie gebruik te maken. Voor die tijd had de Zuid-Hollandse zender een andere frequentie toegewezen gekregen; namelijk 88.4 FM. Sinds de oprichting was de Radio West op deze frequentie te ontvangen. Naast uitzendingen via de ether verzorgt de omroep ook digitale uitzendingen. Mocht u niet in de regio van Zuid-Holland zijn, dan kunt u nog altijd online luisteren via internet. Dat kan via de app en via de website van de radiozender. Via de ether kunt u ook digitaal de radiozender ontvangen via DAB+.

Uitzending Gemist

Via de website van de radiozender is het mogelijk om uitzendingen die je gemist hebt terug te beluisteren. Dankzij de uitzending gemist functie hoef je nooit meer thuis te blijven voor jouw favoriete radio programma van de Zuid-Hollandse radiozender. Surf gewoon naar de website en kies voor uitzending gemist. Je kan ook hier op de link klikken om direct naar de pagina te gaan. https://www.omroepwest.nl/radio 

Den Haag en het Westland

Omroep West is met name populair in de gemeente Den Haag en in het Westland. Maar ook ver daarbuiten trekt de radiozender veel luisteraars. De grote dekking over Zuid-Holland zorgt voor een groot publiek. Hieronder volgt een overzicht van de andere gemeentes waarvandaan ook geluisterd naar Omroep West.

Noordwijker-hout
Noordwijk
Teylingen
Kaag en Braasom
Katwijk
Oegstgeest
Nieuwkoop
Leiden
Wassenaar Voorschoten
Alphen a/d Rijn
Zoeterwolde
Leidschendam
Voorburg
Bodegraven
Reeuwijk
Zoetermeer
Waddinxveen
Rijswijk Pijnacker
Gouda Nootdorp
Lansingerland
Zuidplas
Westland
Delft
Midden-Delfland
Krimpenorwaard


Selecteer een radio genre: