RTV Dordrecht Radio

Luister naar RTV Dordrecht live stream – radio Drechtstad FM

RTV Dordrecht is de publieke omroepzender van de gemeente Dordrecht. De officiele benaming van de radiozender van RTV Dordrecht is Drechtstad FM. Onder de naam Drechtstad FM worden de radiouitzendingen verzorgt. U kunt luisteren naar een mix van nieuws, informatie en cultuur. Deze onderwerpen zijn toegespitst op inwoners van Dordrecht en de Drechtsteden. Drechtstad FM probeert op deze manier een onderdeel te zijn van het dagelijks leven in de gemeente.

Drechtstad FM is een onderdeel van de publieke omroep. Kortom deze omroep bestaat uit een radiozender en een televisiezender. Onlangs is echter bekend geworden dat de televisiezender eind 2017 wordt opgeven. Dit in verband met bezuinigingen in het mediawezen vanuit de Nederlandse overheid. DE zender heeft echter wel aangekondigd dat het niet zal stoppen met het maken van televisieprogramma’s. In plaats dat u deze op de tv kunt bekijken kunt u dit online zien via de website. Daarvoor heeft de site een livestream functie. Deze maakt het mogelijk om naast radio uitzendingen live tv uitzendingen te bekijken.

Facebook RTV Dordrecht

RTV Dordrecht heeft onlangs bekend gemaakt te stoppen met de televisie uitzendingen. De bezuinigingen vanuit de overheid hebben voor de zender helaas meegespeeld bij het maken van deze beslissing. De zender zal voortaan actief filmpjes op Facebook en Youtube gaan plaatsen. Dat betekent dat ondanks dat RTV Dordrecht niet meer op de tv te ontvangen is de tv producties wel voortgezet worden. Social media krijgt een centrale rol na de hervorming van de publieke omroep. De Facebook pagina van RTV Dordrecht telt bij 5.000 likes en volgers. Op de pagina wordt het nieuws uit de regio gedeeld. Tevens worden er stukken geplaatst van evenementen waar de zender bij aanwezig is geweest. Klik hier om de Facebookpagina van Drechtstad FM te bezoeken.

RTV Dordrecht uitzending gemist (archief)

Het is altijd balen als u iets graag wilde zien, maar niet ervoor thuis kon blijven. Als u een uitzending gemist heeft dan kunt u terecht op de website. Op de website van RTV Dordrecht is het mogelijk om uitzendingen terug te bekijken. Dit geldt helaas enkel voor tv uitzendingen. Voor de radio uitzendingen heeft de zender geen mogelijkheid om terug te luisteren. Ook op de Facebook pagina worden overig filmpjes geplaatst. Klik hier om naar de uitzending gemist pagina te gaan.

RTV Dordrecht App (Nieuws)

Als u altijd op de hoogte wil blijven van het nieuws uit de omgeving van Dordrecht dan is het het aan te raden om de RTV Dordrecht app te installeren. De app maakt het mogelijk om de programmering van de omroep te bekijken. Daarnaast kunt u met de app uiteraard live uitzendingen bekijken en beluisteren. Daarnaast is er een tip de redactie functie. Met deze functie kunt u nieuws aanleveren bij de redactie van de omroep. Om de app te installeren dient u naar de Google Play store te gaan. Klik hier om de RTV Reindonk app te installeren.

LOE Lokale Omroep Elburg

Luister naar LOE – Elburg live online stream

LOE Elburg is de lokale omroep van de gemeente Elburg. De radiozender is 7 dagen per week en 24 uur per dag te beluisteren. Bij de LOE Elburg werken ruim 100 vrijwilligers mee om de radiouitzendingen mogelijk te maken. Op de zender kunt u luisteren naar hits van vroeger. Met name uit de jaren tachtig en zeventig. Hiertussen zitten regelmatig duitse hits. De muziek wordt afgewisseld met nieuwsberichten. Het nieuws besteedt aandacht aan de ontwikkelingen in de regio. Ook landelijke actualiteiten worden belicht. Daarnaast besteedt LOE Elburg aandacht aan sport en cultuur. Naast radio maakt de zender ook televisie.

Elburg is een gemeente dat ligt in de provincie Gelderland. In de gemeente wonen meer dan 22.000 mensen.

LOE Elburg frequentie

Radio Elburg is te ontvangen via de ether. De FM frequentie is te enkel te ontvangen in de gemeente Elburg op 105.5 FM. Daarnaast is LOE Elburg te ontvangen via de kabel. Ook hiervoor geldt dat dit enkel in de gemeente Elburg te beluisteren is via UPC. De frequentie op de kabel is 93.10 FM. Daarnaast is het mogelijk om te luisteren via KPN kanaal 1064.

Loe Elburg uitzending gemist (TV)

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u een uitzending gemist heeft. Gelukkig biedt de zender u de mogelijkheid om uitzendingen terug te kijken/luisteren. Dit geldt zowel voor de gemiste TV uitzendingen als voor gemiste radiouitzendingen. De radio uitzendingen kunt u terug beluisteren door hier te klikken. Wilt u toch liever een TV uitzending terugzien? Dat kan door hier te klikken.

Bingo FM

Luister naar radio Bingo FM live online

Radio Bingo FM is een zender die mogelijk gemaakt wordt door RTV Utrecht. Met name in Utrecht is het een populaire zender. Luister elke dag naar radio Bingo FM. De zender maakt het mogelijk dat u altijd kunt genieten van Nederlandse muziek. Dit maakt de zender uniek. Daarnaast besteed de zender aandacht aan nieuws en cultuur uit de regio. De slogan van de zender is ‘Recht uit het hart’ wat een verwijzing is naar de provincie Utrecht. Dat is dan ook de provincie waar radio Bingo FM via de ether te ontvangen is. De radiozender is opgericht in 2005 op initiatief van de publieke omroep van Utrecht. Eigenlijk was er sprake van een formule wijziging. Hiervoor was de zender actief onder de naam Stadsradio Utrecht. Ten tijde van de oprichting was er sprake van een samenwerkingsverband tussen Bingo FM, RTV Utrecht en de Lokale omroep Amersfoort. Deze samenwerking is uiteindelijk opgeven waardoor de radiozender alleen verder is gegaan. Het mooie is dan wel dat het imago onveranderd is sinds het moment dat de zender alleen verder ging.

Bingo FM Facebook

De Facebook pagina van radio Bingo FM  telt zeker 3000 likes en volgers. op de pagina worden filmpjes geplaatst waarop beelden te zien zijn die in de studio zijn gemaakt. Daarnaast zijn er afbeeldingen te zien die de presentatoren tijdens de live uitzendingen maken. Regelmatig zijn er gasten op bezoek die met de radiopresentatoren op de foto gaan. Ook deze foto’s zijn terug te zien op de Facebook pagina.

Bingo FM Frequentie / App

De frequentie van Bingo FM is 107.7 FM. Alleen in de regio Utrecht kunt u de zender op de frequentie ontvangen. Als u buiten de provincie bent dan kunt u ook luisteren via de live online stream. Dat kan simpelweg via de website of uiteraard via Radiosonline.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om de app te installeren op uw smartphone. Met deze app is het namelijk ook mogelijk om te luisteren naar Bingo FM. De app is te download in de Google Play store en in de iTunes store. Zo kunt u altijd genieten van Bingo FM.

Bingo FM Aanvragen / Uitzending gemist

Wij kennen allemaal wel het moment dat je graag een  Nederlandse knaller wilt horen. Hoe mooi zou het zijn als je heel Utrecht kan laten meegenieten van de knaller die jij in het hoofd hebt zitten? Dat is mogelijk bij Bingo FM. Indien u een uitzending heeft gemist dan kunt u bovendien terecht op de website. Op de site is het namelijk mogelijk om uitzendingen en programma’s terug te luisteren. Zo hoeft u nooit meer uw favoriete programma te missen. Klik hier om de uitzending gemist pagina te bekijken.