LOE Lokale Omroep Elburg

Luister naar LOE – Elburg live online stream

LOE Elburg is de lokale omroep van de gemeente Elburg. De radiozender is 7 dagen per week en 24 uur per dag te beluisteren. Bij de LOE Elburg werken ruim 100 vrijwilligers mee om de radiouitzendingen mogelijk te maken. Op de zender kunt u luisteren naar hits van vroeger. Met name uit de jaren tachtig en zeventig. Hiertussen zitten regelmatig duitse hits. De muziek wordt afgewisseld met nieuwsberichten. Het nieuws besteedt aandacht aan de ontwikkelingen in de regio. Ook landelijke actualiteiten worden belicht. Daarnaast besteedt LOE Elburg aandacht aan sport en cultuur. Naast radio maakt de zender ook televisie.

Elburg is een gemeente dat ligt in de provincie Gelderland. In de gemeente wonen meer dan 22.000 mensen.

LOE Elburg frequentie

Radio Elburg is te ontvangen via de ether. De FM frequentie is te enkel te ontvangen in de gemeente Elburg op 105.5 FM. Daarnaast is LOE Elburg te ontvangen via de kabel. Ook hiervoor geldt dat dit enkel in de gemeente Elburg te beluisteren is via UPC. De frequentie op de kabel is 93.10 FM. Daarnaast is het mogelijk om te luisteren via KPN kanaal 1064.

Loe Elburg uitzending gemist (TV)

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u een uitzending gemist heeft. Gelukkig biedt de zender u de mogelijkheid om uitzendingen terug te kijken/luisteren. Dit geldt zowel voor de gemiste TV uitzendingen als voor gemiste radiouitzendingen. De radio uitzendingen kunt u terug beluisteren door hier te klikken. Wilt u toch liever een TV uitzending terugzien? Dat kan door hier te klikken.

Bingo FM

Luister naar radio Bingo FM live online

Radio Bingo FM is een zender die mogelijk gemaakt wordt door RTV Utrecht. Met name in Utrecht is het een populaire zender. Luister elke dag naar radio Bingo FM. De zender maakt het mogelijk dat u altijd kunt genieten van Nederlandse muziek. Dit maakt de zender uniek. Daarnaast besteed de zender aandacht aan nieuws en cultuur uit de regio. De slogan van de zender is ‘Recht uit het hart’ wat een verwijzing is naar de provincie Utrecht. Dat is dan ook de provincie waar radio Bingo FM via de ether te ontvangen is. De radiozender is opgericht in 2005 op initiatief van de publieke omroep van Utrecht. Eigenlijk was er sprake van een formule wijziging. Hiervoor was de zender actief onder de naam Stadsradio Utrecht. Ten tijde van de oprichting was er sprake van een samenwerkingsverband tussen Bingo FM, RTV Utrecht en de Lokale omroep Amersfoort. Deze samenwerking is uiteindelijk opgeven waardoor de radiozender alleen verder is gegaan. Het mooie is dan wel dat het imago onveranderd is sinds het moment dat de zender alleen verder ging.

Bingo FM Facebook

De Facebook pagina van radio Bingo FM  telt zeker 3000 likes en volgers. op de pagina worden filmpjes geplaatst waarop beelden te zien zijn die in de studio zijn gemaakt. Daarnaast zijn er afbeeldingen te zien die de presentatoren tijdens de live uitzendingen maken. Regelmatig zijn er gasten op bezoek die met de radiopresentatoren op de foto gaan. Ook deze foto’s zijn terug te zien op de Facebook pagina.

Bingo FM Frequentie / App

De frequentie van Bingo FM is 107.7 FM. Alleen in de regio Utrecht kunt u de zender op de frequentie ontvangen. Als u buiten de provincie bent dan kunt u ook luisteren via de live online stream. Dat kan simpelweg via de website of uiteraard via Radiosonline.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om de app te installeren op uw smartphone. Met deze app is het namelijk ook mogelijk om te luisteren naar Bingo FM. De app is te download in de Google Play store en in de iTunes store. Zo kunt u altijd genieten van Bingo FM.

Bingo FM Aanvragen / Uitzending gemist

Wij kennen allemaal wel het moment dat je graag een  Nederlandse knaller wilt horen. Hoe mooi zou het zijn als je heel Utrecht kan laten meegenieten van de knaller die jij in het hoofd hebt zitten? Dat is mogelijk bij Bingo FM. Indien u een uitzending heeft gemist dan kunt u bovendien terecht op de website. Op de site is het namelijk mogelijk om uitzendingen en programma’s terug te luisteren. Zo hoeft u nooit meer uw favoriete programma te missen. Klik hier om de uitzending gemist pagina te bekijken.

Ons West Brabant

Luister live naar radio Ons West Brabant

De kersverse radiozender Ons West Brabant is een smeltkroes van een aantal verschillende publieke omroepen. Het gaat om de lokale omroep van Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk en Zundert. Deze lokale omroepen gaan door onder de noemer Ons West Brabant. De hoofdlocatie van de zender wordt gevestigd in Oudenbosch. Door de fusering neemt het bereik van van de zenders toe. Hiermee hoopt de streekomroep bewoners nog beter van dienst te kunnen zijn. Met het samengaan van de streekzender doen de vier huidige omroepen een poging om 1 omroep te creeren waar de inwoners uit de regio trots op zullen zijn. De slogan van de nieuwe zender weerspiegelt die doelstelling. De slogan is namelijk: ‘Ons West Brabant, mijn trots’.Helaas heeft de fusering wel als gevolg dat de huidige omroepen uit de lucht gaan. Het gaat om de omroepen:

  • RTVM (Moerdijk)

  • TVH

  • ROSTV Zundert

  • Local FM

    Ons West Brabant zal aandacht gaan besteden aan  actualiteiten uit de omgeving van Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk en Zundert. Hierbij kunt u denken aan regionieuws en sportnieuws. Naast de nieuwsonderwerpen zal de nieuwe publieke omroep tv-programma’s produceren. Exacte details zijn op het moment van schrijven helaas nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de radioprogramma’s. Het is wel bekend dat de actuele berichten ook op de website en op social media verspreid zullen worden. Op het moment van schrijven is de website van de nieuwe omroep echter nog niet live.

Het was de bedoeling om op 1 juli 2017 de samenvoeging rond te hebben. Deze doelstelling is helaas niet gerealiseerd. Desondanks werken de zenders er hard aan om het samengaan vlot af te ronden.

Ons West Brabant Frequentie

Tot nu toe heeft het management nog geen bekendmakingen gedaan omtrent de frequentie van Ons West Brabant. Om die reden gaan wij er op het moment van schrijven van uit dat de frequenties van de huidige omroepen gehandhaafd zullen worden. Hieronder volgt een overzicht van de frequenties van de huidige omroepen:

  • 106.3 FM – Moerdijk
  •  105.7 FM – Etten-Leur