Bingo FM

Start radio Bingo FM
Stop Bingo FM
Reload Bingo FM


   Properties of Bingo FM

Luister naar radio Bingo FM live online

Radio Bingo FM is een zender die mogelijk gemaakt wordt door RTV Utrecht. Met name in Utrecht is het een populaire zender. Luister elke dag naar radio Bingo FM. De zender maakt het mogelijk dat u altijd kunt genieten van Nederlandse muziek. Dit maakt de zender uniek. Daarnaast besteed de zender aandacht aan nieuws en cultuur uit de regio. De slogan van de zender is ‘Recht uit het hart’ wat een verwijzing is naar de provincie Utrecht. Dat is dan ook de provincie waar radio Bingo FM via de ether te ontvangen is. De radiozender is opgericht in 2005 op initiatief van de publieke omroep van Utrecht. Eigenlijk was er sprake van een formule wijziging. Hiervoor was de zender actief onder de naam Stadsradio Utrecht. Ten tijde van de oprichting was er sprake van een samenwerkingsverband tussen Bingo FM, RTV Utrecht en de Lokale omroep Amersfoort. Deze samenwerking is uiteindelijk opgeven waardoor de radiozender alleen verder is gegaan. Het mooie is dan wel dat het imago onveranderd is sinds het moment dat de zender alleen verder ging.

Bingo FM Facebook

De Facebook pagina van radio Bingo FM ¬†telt zeker 3000 likes en volgers. op de pagina worden filmpjes geplaatst waarop beelden te zien zijn die in de studio zijn gemaakt. Daarnaast zijn er afbeeldingen te zien die de presentatoren tijdens de live uitzendingen maken. Regelmatig zijn er gasten op bezoek die met de radiopresentatoren op de foto gaan. Ook deze foto’s zijn terug te zien op de Facebook pagina.

Bingo FM Frequentie / App

De frequentie van Bingo FM is 107.7 FM. Alleen in de regio Utrecht kunt u de zender op de frequentie ontvangen. Als u buiten de provincie bent dan kunt u ook luisteren via de live online stream. Dat kan simpelweg via de website of uiteraard via Radiosonline.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om de app te installeren op uw smartphone. Met deze app is het namelijk ook mogelijk om te luisteren naar Bingo FM. De app is te download in de Google Play store en in de iTunes store. Zo kunt u altijd genieten van Bingo FM.

Bingo FM Aanvragen / Uitzending gemist

Wij kennen allemaal wel het moment dat je graag een ¬†Nederlandse knaller wilt horen. Hoe mooi zou het zijn als je heel Utrecht kan laten meegenieten van de knaller die jij in het hoofd hebt zitten? Dat is mogelijk bij Bingo FM. Indien u een uitzending heeft gemist dan kunt u bovendien terecht op de website. Op de site is het namelijk mogelijk om uitzendingen en programma’s terug te luisteren. Zo hoeft u nooit meer uw favoriete programma te missen. Klik hier om de uitzending gemist pagina te bekijken.